Tocanita de ciuperci

de Miha in Aperitive / Garnituri, 18 Mai 2010 | 4227 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • 2 cepe
  • 1/2 capatana de usturoi
  • 1 rosie
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Ciupercile se curata si se taie felii.

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in cateva linguri cu ulei de masline. Se adauga ciupercile si se lasa sa fiarba acoperit la foc mic, pana scade zeama.

Se adauga rosia curatata de pielita si tocata marunt si usturoiul pisat. Se potriveste gustul de sare si piper si se lasa la fiert pana scade toata zeama.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Bunica 1

19.05.2010, 21:37

Proaspete sau conservate in tocanita facuta de miha sunt foarte bune.

mena29 1

19.05.2010, 22:00

Da,da vreau si tocanita de la tine ca stiu ce bine gatestiam lasat si furculitele

Nicolae 1

21.05.2010, 16:20

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

ieri la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

ieri la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Picanterii