Tocanita de ciuperci

de Bunica in Mancaruri de post, 26 Mar 2014 | 4535 vizualizari

 

O mancarica care-mi place foarte mult,dar pe care o prepar foarte rar .

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 2 linguri ulei de masline
  • 500 g. ciuperci champignion
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 legatura de patrunjel
  • Baza Mirodenia (fuchs)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Ceapa se curata se spala ,se toaca marunt si se pune la calit in ulei.

Cand devine sticloasa se adauga ciupercile saplate,curatate si tocate.

Se calesc impreuna timp de 10 minute,apoi se adauga pasta de tomate.

Dupa ce fierb impereuna inca 10 minute ,adaugam Baza Mirodenia, adaugam usturoiul tocat marunt,patrunjelul si stingem focul.

Se serveste cu muraturi sau mamaliguta calda.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Rocsi 1

26.03.2014, 19:37

Imi place, dar pentru mine folosesc mereu ciuperci conservate

lucy2002 1

26.03.2014, 21:26

Bun!

Micutza Luana 1

27.03.2014, 20:56

imi place muult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert placinta invartita cu mere si nuci (de post)