Tocanita de ciuperci

de mikidaniro in Mancaruri de post, 10 Mai 2012 | 4703 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250g ciuperci proaspete
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2 ardei mari grasi(eu am avut unul rosu si unul galben)
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 cutie de rosii cubulete(400g)
  • 1/2 legatura de patrunjel
  • 100ml vin
  • sare,piper
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Ciupercile le spalam,le taiem feliute subtiri si le punem la foc intr-o tigaie impreuna cu uleiul si usturoiul zdrobit.Dupa ce ciupercile s-au rumenit putin si nu mai au lichid adaugaum ardeiul si ceapa spalate,curatate si taiate bucati mai mari.Cand ardeiul este rumenit adaugam vinul,rosiile si lasam totul sa fiarba la foc mic 25-30 de min,apoi potrivim de sare,piper si adaugam patrunjelul,spalat si tocat marunt.

TIPS-URI

1

Se poate servi calda sau rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (15)

roxanabucataras 1

11.05.2012, 09:19

dany_dumy2006 1

14.05.2012, 11:55

andreea_angelo 1

13.11.2012, 16:50

cred ca e la fel de gustos precum arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra

pe 01.11 la 17:28

Prăjitura cu pere și cacao - Delicioasă și pufoasă

pe 01.11 la 10:09

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]