Tocanita de ceapa cu pui

de Isabel in Pui, 26 Sep 2013 | 8690 vizualizari

 

E foarte buna se serveste calda cu salata de castraveti,sotului meu ii place foarte mult.

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui,
  • 6 cepe marisoare,
  • 1 morcov mare,
  • 1 ardei gras,
  • 100ml suc de rosii,
  • 2 lg bulion,
  • 2 canite cu apa (400ml),
  • sare,
  • piper,
  • dafin,
  • putin cimbru,
  • patrunjel verde
  • 50 ml ulei.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ceapa cu pui:

Se spala pulpele se taie fiecare pulpa pe jumate si se prajesc bine pe ambele parti. Se scot din ulei si in acelasi ulei punem la calit ceapa tocata marunt. Cand e pe jumatate facuta se adauga morcovul tocat cat mai marunt si ardeiul si se continua calirea pana ce ceapa s-a rumanit bine. Apoi adaugam sucul de rosii si bulionul si apa. Cand a inceput sa dea in clocot adaugam carnea si condimentele si spre final patrunjelul verde.

TIPS-URI

1

Daca carnea de pui este de tara,aceasta fiind mai taioasa se fiebe in doua cani cu apa si sare aprox. 20 min,si apio o prajim si in loc sa adaugam apa in tocanita punem supa rezultata din fiertul pulpelor.Se pote folosi orice tip de carne de pui nu numai pulpe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ceapa cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

MotanLaOale 1

26.09.2013, 16:49

Rocsi 1

26.09.2013, 22:11

O tocanita ce imi place mult

Isabel 1

27.09.2013, 09:16

Da e ff buna.Eu am facut pt cina desi cred ca merge mai bine la pranz.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ceapa