Tocanita de cartofi cu pui

de laura_n in Pui, 16 Dec 2012 | 4326 vizualizari

 

O pofta pe care am prestat-o de curand :P

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe pui
  • 4 cepe albe si rosii
  • 8 cartofi potriviti
  • 1 morcov
  • 1 radacina telina
  • 1 radacina patrunjel
  • 6 rosii moi pt mancare
  • sare
  • boia dulce
  • ulei masline
  • sos rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu pui:

Se curata ceapa,cartofii si radacinoasele. Ceapa se taie julien, cartofii se taie cuburi mai mari, radacinoasele se dau pe razatoare.

Intr-o cratita/ tigaie (ulterior eu m-am razgandit si am folosit o cratita de tuci), se pune ulei de masline si se pun la calit ceapa cu morcovul si patrunjelul. Se lasa sa se rumeneasca bine si aruncam pulpele peste. Se lasa sa sfaraie un pic si pulpele. 

Dupa ce s-au rumenit pulpele, se adauga cartofii si sare. 

Intre timp, se spala si se curata de coaja rosiile si se taie cuburi.

Dupa ce s-au rumenit si cartofii, se adauga rosiile taiate cu tot cu sucul lasat de acestea.

 Se adauga boia, se lasa sa fiarba bine, si apoi se baga la cuptor pentru vreo jumatate de ora. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]