Tocanita de cartofi

de madi_marin in Mancaruri de post, 5 Mar 2010 | 6956 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 ceasca pasta de ardei (zarzavat)
  • 1 ceasca suc de rosii
  • cuburi concentrate de legume
  • piper
  • ulei
  • patrunjel proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi:

Cartofii ,mai mici de preferinta, se curata, se spala si se taie in sferturi. Ceapa tocata marunt se pune la calit in putin ulei, apoi se adauga deasupra cartofii, se lasa la foc cateva minute si apoi se acopera cu apa. Spre jumatatea fierberii se adauga pasta de ardei, sucul de rosii, concentratul de legume si piperul dupa gust, apoi se lasa sa fiarba pana sunt gata cartofii. Se da deoparte cratita de pe foc si se adauga patrunjel tocat marunt.

Se serveste tocanita cu castraveciori murati, gogosari sau alta salata la alegere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

rivka 1

06.03.2010, 10:22

la mine au gust intodeauna cartofii, imi plac in orice fel....mmm as putea trai pe cartofi numai.arata de milioane mai ales cu muraturile....normal.

Rocsi 1

06.03.2010, 13:35

tare buna mai ales calda...obisnuiesc si eu sa fac mai ales acu la post..

madi_marin 1

06.03.2010, 14:02

cartofii sunt buni oricum pregatiti...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulas de ciuperci - post