Tocanita de aripioare cu taietei cu ou

de reisnaor_2006 in Pui, 14 Oct 2014 | 4268 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare
  • o punga de taietei cu ou
  • 1 kg de aripioare
  • pasta de rosii
  • 50 gr masline verzi negre
  • sare
  • piper
  • 100 gr unt
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de aripioare cu taietei cu ou:

Ceapa o taiem cubulete si o calim in putin ulei. Peste ea adaugam aripioarele si le lasam la fiert pana da in clocot. Dupa ce au fiert aripioarele adaugam sare, piper dupa gust, 2-3 linguri de pasta de bulion, maslinele taiate si mai lasam sa fiarba 10 minute la foc potrivit.

Separat fierbem in apa cu sare taieteii, ii scurgem de apa, untul il punem intr-o cratita sa se topeasca, adaugam patrunjelul tocat. In farfurie punem taieteii, untul topit cu patrunjel si langa tocanita de aripioare.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de aripioare cu taietei cu ou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu tacamuri de gaina