Tocanita de ardei copti

de Ksenya in Mancaruri de post, 12 Aug 2013 | 5027 vizualizari

 

Reteta este una din preferatele mele .De cate ori o fac,intodeauna pare putin.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de ardei (capia +grasi)
  • 500 g rosii
  • 3 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 50 ml ulei
  • 100 ml smantana (optional)
  • patrunjel verde
  • 1 ardei iute rosu (optional)
  • 1 jumatate lingura faina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ardei copti:

Tocam ceapa si o calim in ulei pana devine un pic maronie,adaugam rosiile fara coaja si taiate marunt,lasam 10 min la inabusit la foc mic,adaugam ardeiii copti curatati de coaja si fara seminte,taiati fasii ,adaugam si ardeiul iute tocat marunt,lasam 10 minute,apoi adaugam smantana cu faina desfacuta cu putina apa,lasam 6 minute,oprim flacara si adaugam usturoiul tocat marunt ,amestecam.

La servit se adauga patrunjel tocat.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ardei copti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]