Tocanita cu pulpe de pui si ciuperci

de MotanLaOale in Pui, 27 Mai 2018 | 7602 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 300 g ciuperci
  • 1 ardei capia
  • 4 cepe
  • 400 g rosii in bulion
  • 50 ml ulei
  • vegeta
  • piper
  • boia
  • sare
  • 1 legatura marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu pulpe de pui si ciuperci:

Pulpele se curata, se taie in doua, se spala si se lasa la uscat.

Intr-o cratita se pune uleiul si cand este incins se pun pulpele si se prajesc putin pe ambele parti.

Se adauga ceapa curatata si taiata marunt si ardeiul taiat marunt si se mai caleste 5 minute.

Se adauga ciupercile si se presara vegeta, piper, boia.

Se adauga apa si se lasa la fiert 25-30 minute.

Se adauga rosiile in bulion si se mai fierbe 5 minute.

Se introduce in cuptor pentru 25-30 minute.

Se adauga merarul tocat marunt si se mai tine in cuptor 5 minute sa se rumeneasca frumos.

Se poate manca cu mamaliguta.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu pulpe de pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]