Hmmm...e din zona "parfumata" :P
De la taur, si e coada, ;)
Insa e o ...bunaciune,
Si-o tocanita minune :D ;) :P
Se prinde taurul de coada, ;)
Si ca sa scapi sa ai la tine-o barda, :P
Si harsc! I-o tai, daca te tine, ;)
Opinca, s-alergi pe bune! :P :D :D :D ;)
1. Tocati legumele (ceapa, morcovi, patrunjelul/telina, ardei ) in cuburi mai mari.
2. Tocati rosiile decojite tot cubulete
3. Tocati rondele usturoiul.
4. Dupa ce in prealabil ati condimentat cozile de tauras, cu grija, ca il ustura :P ;) cu sare si piper, le dati prin faina, insa scuturati bucatile cat sa ramana doar un strat subtire de faina pe cozi.
5. Incingeti ulei intr-o tigaie mai inalta si rumeniti binisor pe toate partile bucatile de coada si le scoateti, lasandu-le deoparte.
6. Grasimea rezultata am pus-o intr-o oala de 6-8 l in care am pus la calit ceapa, patrunjelul/telina, morcovii usturoiul.
7. Cand s-au inmuiat putin, adaugati rosiile, vinul rosul, supa de vita, zaharul si otetul balsamic.
8. Adaugati carnea, foi de dafin, 3-4 cuisoare, cimbru, oregano.
9. cu RABDARE ;) fierbeti acoperit tot la foc mic cam 3-3:30 h si amestecati din cand in cand, eventual mai adaugand supa de vita pana cand scade usor si capata consistenta de tocanita.
10. Cu 60 min de a fi gata, adaugati si ciocolata (e o savoare specifica bucatariei spaniole :P ;) ) .
11. La sfarsit carnea trebuie sa fie bine patrunsa si sa se desfaca usor de pe os.
Va doresc spor si pofta buna! ;)
Mosuletul Ene
1
ciocolata