Tocana la tuci

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 3 Feb 2014 | 3003 vizualizari

 

Hai ca am aburit-o si in seara asta,am trantit niste carnita a lu`domnul porcusor,ceapa verde,ardei rosii si altele ,''neste'' cartofi natur si am incropit cina.....

 

INGREDIENTE

  • cca 500-600 g fleica porc
  • 3 legaturi ceapa verde
  • 200 ml rosii pentru mancare ( rosii,ardei,frunze de telina)
  • 100 g ardei gras rosu si verde
  • sare
  • piper
  • garnitura
  • cartof natur
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana la tuci:

Taiem carnea bucatele mici o saram si o lasam vreo ora ,sa intre sarea in ea.Apoi incingem niste ulei in tuciulet,nu foarte mult pentru ca are carnita grasime,cca 20 min prajim carnea,avand grija sa o intoarcem pe toate partile.Scoatem carnita din tuci si punem ceapa verde si ardeiul,adaugam un praf de sare si piper si calim cca 10 min,apoi adaugam rosiile si carnea si lasam la foc mic cca 30 min sa se intrepatrunda toate aromele .Separat fierbem cca 5-6 cartofi potriviti,taiati cubulete .Servim tocanita cu cartofi natur si castraveti murati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana la tuci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de vara