Tocana de vita in bere neagra

de katty in Vita, 19 Apr 2016 | 7443 vizualizari

 

Astazi este ziua de bere neagra. Sper sa nu e imbatam. Oricum merita.
 

 

INGREDIENTE

  • 600 gr cuburi carne de vita
  • 300 ml bere neagra
  • 3 linguri ulei
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 crengute cimbru
  • rozmarin
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 foi de dafin
  • 200 ml sos de rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de vita in bere neagra:

Intr-o oala cu pereti grosi punem carnea la calit in uleiul incins. Amestecam ocazional pana isi schimba culoarea. Adaugam ceapa tocata fin, morcovul dat pe razatoarea mare si ardeiul gras tocat cubulete. Amestecam pana legumele incep sa se inmoaie, apoi adaugam apa calda cat sa acopere amestecul si sa treaca cu 2-3 degete, berea, sare, piper, cimbru,rozmarin, foile de dafin. Fierbem pana carnea se inmoaie bine. Daca este nevoie mai completam cu apa. Cu 10 minute inainte de a fi gata adaugam sosul de rosii si mai lasam sa fiarba pana sosul scade.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de vita in bere neagra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

marcela1979 1

19.04.2016, 20:03

foarte buna

Rocsi 1

19.04.2016, 21:11

Ce faina ti-a iesit!

CameliaR 1

12.05.2016, 11:41

Wooow, ce fain arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Galusti de spanac cu sos de marar si chiftele