Tocana de iepure

de marcela1979 in Iepure, 19 Apr 2015 | 5725 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepa albe
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 kg carne de iepure(pulpe,costite,maruntaie,etc.)
  • 1 cutie de rosii cubulete in bulion
  • 1 legatura frunze de patrunjel
  • sare,piper
  • 2 lg ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de iepure:

Carnea de iepure se spala si se taie in bucati potrivite.Ceapa ,morcovul se curata si se spala ,ardeiul rosu se spala si se curata de cotor.Se toaca ceapa marunt,morcovul se da pe razatoarea cu ochiuri mari,iar ardeiul rosu se taie cubulete mici.

Intr-o tigaie se pun cele 2 lg de ulei,se lasa se incinga apoi se pune ceapa,ardeiul si morcovul si se lasa sa se caleasca un pic.Se pune si carnea de iepure ,apoi se adauga apa cat sa acopere carnea si se lasa sa fiarba acoperit..Cand carnea este fiarta se adauga rosiile in bulion si se lasa sa scada sosul.Se adauga sare si piper dupa gust.Cand sosul este destul de scazut se toaca patrunjelul verde si se presara deasupra.Se amesteca si se stinge focul.

Se serveste calda cu mamaliguta si salata,sau cu paine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de iepure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de iepure