Tocana de cocosei

de abetina in Mancaruri cu carne, 10 Dec 2018 | 4278 vizualizari

 

Rețete românești de suflet

 

INGREDIENTE

  • 3 cocosei 
  • 1 kg.cartofi
  • 4 gogonele mari,(rosii verzi)
  • 6 morcovi
  • 1/2 bucata telina
  • 4 cepe mari
  • 6 ardei,verzi si rosii
  • 1 lingura sare
  • ierburi aromate (rozmarin, oregano,maghiran)
  • 4 foi de dafin
  • 3 linguri pasta de tomate.
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de cocosei:

Se portioneaza cocoseii si se pun la fiert cu apa, se adauga cartofii taiati cuburi, gogonelele tocate, morcovii tocati rondele, ceapa tocata marunt, telina cuburi, ardeii cubulete, sare, ierburi aromate, foi de dafin si se fierb la foc potrivit cu capac pe oala.

Cand sunt toate fierte, se adauga pasta de tomate, se amesteca si se lasa sa mai traga cateva clocote dupa care se opreste focul.

Se serveste alaturi de mamaliguta calda.

Sa aveti pofta, dragilor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cocosei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu orez si legume la cuptor