Tocana de cartofi cu sos de ardei capia, la tuci

de Constelatialeu in Mancaruri de post, 24 Noi 2016 | 7343 vizualizari

 

Toate ca toate, dar mie tot la tuci imi plac mancarurile...mai taraneste asa....

 

INGREDIENTE

  • cca 500 g cartofi
  • 5-6 cepe albe
  • 1 borcanel de 400 g sos de ardei capia
  • sare
  • piper
  • ulei pentru calit ceapa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de cartofi cu sos de ardei capia, la tuci:

Mai intai, ne pregatim ingredientele, curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii taiem cubulete mai mari, ceapa o curatam, spalam si o taiem solzisori. Punem tuciuletul pe foc, lasam sa se incinga, adaugam ulei ( cca 100 ml), punem ceapa un pic de sare si o lasam sa se caleasca, apoi adaugam cartofii si turnam apa cat sa-i acopere bine, punem un capac si lasam sa fiarba la foc mic pana sunt patrunsi cartofii. Cand sunt fierti cartofii, adaugam sosul de ardei capia, potrivim de sare si piper, daca mai este nevoie si lasam sa dea intr-un clocot. Gata si tocana....

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi cu sos de ardei capia, la tuci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
CIORBA DE CARTOFI CU GALUSTE DE POST