Tocana de cartofi cu ficat de porc

de Bya Ralu in Ficat, 27 Iul 2013 | 10241 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi
  • 1 ceapa alba
  • 300 g ficat de porc
  • 2 catei de usturoi
  • 50 ml vin alb
  • 2 foi de dafin
  • 2-3 linguri de ulei de masline
  • patrunjel
  • sare/piper/cimbru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de cartofi cu ficat de porc:

Cartofii se curata de coaja si se taie cuburi.

Ceapa o tocam marunt,iar ficatul il curatam de pielite si il taiem cubulete.

Punem ceapa la calit,dupa cateva minute adaugam si ficatul de porc si stingem cu vinul alb.

Punem ficatul si ceapa intr-o craticioara punem condimentele si 2 pahare de apa si lasam sa fiarba cam 30 minute,dupa care adaugam cartofii si completam cu apa.

Punem si usturoiul pisat si foile de dafin si mai lasam sa fiarba.

Cand e gata se presara patrunjel proaspat.

TIPS-URI

1

Se seveste cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi cu ficat de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie