Tocana de cartofi cu ficat de porc

de Bya Ralu in Ficat, 27 Iul 2013 | 10435 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi
  • 1 ceapa alba
  • 300 g ficat de porc
  • 2 catei de usturoi
  • 50 ml vin alb
  • 2 foi de dafin
  • 2-3 linguri de ulei de masline
  • patrunjel
  • sare/piper/cimbru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de cartofi cu ficat de porc:

Cartofii se curata de coaja si se taie cuburi.

Ceapa o tocam marunt,iar ficatul il curatam de pielite si il taiem cubulete.

Punem ceapa la calit,dupa cateva minute adaugam si ficatul de porc si stingem cu vinul alb.

Punem ficatul si ceapa intr-o craticioara punem condimentele si 2 pahare de apa si lasam sa fiarba cam 30 minute,dupa care adaugam cartofii si completam cu apa.

Punem si usturoiul pisat si foile de dafin si mai lasam sa fiarba.

Cand e gata se presara patrunjel proaspat.

TIPS-URI

1

Se seveste cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi cu ficat de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]