Tocana de august

de jurnalulanei in Mancaruri de legume, 28 Oct 2010 | 4934 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o vânată,
  • un dovlecel,
  • o ceapă mai mare,
  • câţiva căţei de usturoi,
  • un ardei gras,
  • câteva roşii şi doi cartofi ( nu toată lumea în casă fuge de carbohidranti),
  • pătrunjel verde,
  • ulei de floarea soarelui,
  • piper,
  • sare şi fulgi de ardei iute,
  • două căni cu apa rece
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de august:

le-am tăiat cubuleţe, solzişori sau rondele, le-am aruncat în wok,l e-am lăsat să fiarbă pe aragaz cam 15 minute, după care le-am mutat în cuptor aproximativ 40 de minute şi gata mâncarea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de august" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]