Tocana cu carne de porc la tuci

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 16 Iul 2013 | 5468 vizualizari

 

cea mai buna leguma....e porcu`.....

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne porc
  • 2 dovlecei
  • 5 rosii
  • 6 cepe mai mici
  • 6-7 catei de usturoi
  • 1 ardei gras
  • sare
  • piper
  • cca 50 ml ulei
  • 1 legatura patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana cu carne de porc la tuci:

Taiem carnea de porc in bucatele ( carnea a fost impanata,cu putina grasime),o punem in tuci cu ulei,adaugam sare si o lasam sa se caleasca un pic,pana-si schimba culoarea.Taiem legumele mai marunt-ceapa,dovlecelul,ardeiul-separat rosiile le decojim si le taiem impreuna cu usturoiul.Cand carnea si-a schimbat culoarea punem peste ea legumele,mai putin rosiile si turnam o cana cu apa,lasam sa fiarba la foc domol.Cand sunt bine patrunse si carnea si legumele adaugam rosiile si usturoiul si mai lasam sa scada cca 20 min.La final adaugam patrunjelul taiat marut si potrivim de sare si piper.....

TIPS-URI

1

nu e recomandata celor care tin la silueta....

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana cu carne de porc la tuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Cris2711 1

16.07.2013, 20:23

vreau si eu papica delicioasa de la tuci

Krystyan Trendy 1

05.12.2013, 22:15

O bunatate !

mihaelar63 1

22.02.2021, 00:18

Ce-mi place cum arat !!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu ardei copti si carne de porc