Tiramisu reţetă rapida
Tiramisu reţetă rapida
Ouale, mascarpone si frisca lichida se pun in robotul de bucatarie si se amesteca bine pana cand se obtine consistenta dorita
daca nu este suficient de dulce se mai pun 2 lingurite de zahar pudra.
Piscoturile se inmoaie in nessul pregatit cu rom si apa calda; nu se tin mult, doar un pic sa nu fie tari piscoturile, dupa care se pun intr-un vas de Jena, un rand de piscoturi un rand de crema si se continua,
deasupra trebuie sa fie piscoturi cu un strat subtire de crema,
se ia pliculetul de vanilie si se presara deasupra precum si 2-3 pliculete de ness( se amesteca continutul pliculetelor).
Se da la frigider 45 de minute.
Se scoate pe farfurii pentru a se servi se face un desen imprejur cu ciocolata si pe prajitura,
se pun fulgii colorati.
Simplu si gustos.
Pofta Buna