Tiramisu reţetă cu frisca

de madi_marin in Prajituri, 28 Aug 2010 | 14870 vizualizari

 

Tiramisu reţetă cu frisca

 

INGREDIENTE

  • 19 piscoturi
  • 500 g mascarpone
  • 250 ml frisca lichida
  • 50 g zahar pudra vanilat
  • cafea preparata

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă cu frisca:

Tiramisu reţetă cu frisca

Se bate frisca spuma tare. Se amesteca cu mascarpone si zahar vanilat.

Se tapeteaza o tava de cozonac cu folie de plastic si se pune in strat de crema, se aseaza doua randuri de piscoturi trecute rapid prin cafeaua preparata de-a lungul tavii, se acopera cu alt strat de crema si deasupra se pune un alt rand de piscoturi trecute doar pe o fata prin cafea, de data asta de-a latul tavii pana ce se acopera complet.

Se da la rece pana a doua zi cand se rastoarna din forma si se orneaza dupa imaginatie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă cu frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Kinder Pingui