Terina cu cascaval si carne de pui

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 7 Dec 2016 | 8877 vizualizari

 

O idee pentru sarbatorile ce vin!

 

INGREDIENTE

  • 450 g cascaval simplu feliat
  • 150 g cascaval afumat feliat
  • 350 g sunca pui feliata
  • 200 g piept de pui afumat
  • cimbru uscat
  • Mai avem nevoie
  • unt pentru uns forma
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Terina cu cascaval si carne de pui:

Daca ingredientele nu sunt feliate, atunci trebuiesc feliate in felii cat mai subtiri.
Eu am avut cascavalul si sunca de pui feliate, asa ca am feliat subtire doar pieptul de pui afumat.
Ungem cu unt o forma de chec.
Tapetam fundul si peretii formei cu felii de cascaval simplu.
Presaram cimbru uscat.
Peste cascavalul asezat pe fundul formei, punem un strat de felii subtiri de piept de pui afumat. Urmeaza un strat de sunca de pui. Alternam pana terminam ingredientele, avand grija ca peste cascaval sa presaram cimbru uscat. Deasupra, ultimul strat deci, asezam feliile de cascaval afumat. Dam la cuptor pentru 10 min, la foc moderat. Scoatem forma din cuptor si lasam sa se raceasca terina in tava.

Cand aceasta s-a racit, o dam la frigider pentru cateva ore bune (3/4) pentru a se intari. Scoatem terina din forma. Feliem!

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Terina cu cascaval si carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saleuri cu branza si chimen