Tentacule de calamar la slow cooker Crock-Pot

de xana in Slow Cooker, 12 Iun 2018 | 7640 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 1 kg de tentacule de calamar sau caracatiţă
  • 1 ceapa potrivita
  • 3 catei de usturoi+2
  • 3 foi de dafin
  • ulei de masline
  • cca 400 gr cartofi mici
  • sare
  • piper
  • 1 lingura de margarina
  • patrunjel proaspat(optional)
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tentacule de calamar la slow cooker Crock-Pot:

Spalam bine tentaculele si le punem in vasul slow cooker-ului Crock-Pot impreuna cu ceapa taiata grosier, 3 catei de usturoi, foile de dafin, putina sare, piper si 3-4 linguri de ulei de masline. Setam programul high pentru 3 ore.

Curatam cartofii de coaja si ii punem la fiert cu putina sare. Cand sunt gata, scurgem apa si adaugam 1 lingura de margarina, amestecand pana cand aceasta se topeste.

Cand tentaculele sunt gata, le scoatem pe un prosop de hartie pentru a indeparta excesul de zeama, apoi le calim impreuna cu 2 catei de usturoi si 2-3 linguri de ulei de masline pana se rumenesc usor.

Le servim alaturi de cartofi, iar deasupra putem presara patrunjel proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tentacule de calamar la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

ieri la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca de Dorna la slow cooker Crock-Pot 4,7 L