Tava cu aperitive

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 11 Dec 2014 | 22266 vizualizari

 

Am primit cadou de ziua mea o tava de inox cu manere. Imediat i-am gasit intrebuintare, am umplut-o cu aperitive!!! :D

 

INGREDIENTE

  • Masline natur si verzi umplute cu ardei
  • Bilute de mozzarella , miere , susan .
  • Chiftelute : 500 carne tocata , 1 ou ,1 lingura pesmet ,1 lingura mustar , ceapa verde , sare , piper , susan ,ulei pentru prajit .
  • Felii cu curcan : 500 gr piept curcan [ marinat in ou , iaurt , mustar , frantuzesc , sare , boia ], 2 linguri ulei , cascaval afumat felii , rosii cherry .
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tava cu aperitive:

Mozzarella se da prin miere indoita cu apa, aoi se tavaleste prin susan .

Chiftelutele se obtin prin amestecarea ingredientelor enumerate mai sus . Se prepara chiftele mici care se dau prin susan si se prajesc in ulei incins .

Pieptul de curcan se portioneaza de marimea unei cutii de chibrituri , se marineaza in amestecul de iaurt , ou , sare , mustar si boia . Se prajeste usor in tigaia teflonata cu putin ulei . Peste fiecare felie de carne se pune o bucatica de cas afumat si cate o jumatate de rosie cherry . Se da la cuptor cateva minute pana casul se inmoaie si face priza cu carnea si rosia .

Asezati pe tava in siruri , bilutele de mozzarella cu susan , maslinele , feliile cu curcan ,si chiftelutele cu susan .

Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Am ales sa prepar chiftelutele fara usturoi pentru ca am dus aperitivele la servici .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tava cu aperitive" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute