Tartine cu somon afumat si spanac

de Oana in Aperitive / Garnituri, 5 Iul 2014 | 7806 vizualizari

 

Tartine pregatite de Cristi Roman in seara inaugurarii Casei Bucatarasilor, cu adevarat deosebite si foarte gustoase!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr somon afumat
  • 200 gr frunze mari de spanac proaspat
  • un borcanel mic de capere
  • 100 ml ulei de masline extravirgin
  • o lingura plina cu miere
  • o lingura plina cu mustar
  • sare
  • piper
  • o bagheta
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu somon afumat si spanac:

Se asaza feliile de somon pe masa de lucru, iar pe fiecare se asaza cate o frunza de spanac, spalata si uscata. Frunza de spanac trebuie sa fie de aceeasi dimensiune cu felia de somon. Se ruleaza apoi felia de somon impreuna cu felia de spanac pana se obtine un rulou strans, Se pun rulourile la rece.

Se prepara un sos din uleiul de masline, miere si mustar, se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Sosul trebuie sa arate ca o smantana groasa.

Se taie bagheta si se ung feliile cu sosul de mustar. Se scot rulourile cu somon de la rece si se feliaza in bucati de 1 cm grosime. Pe fiecare felie de bagheta se asaza o bucata de somon cu spanac si se orneaza cu capere tocate fin.

TIPS-URI

1

Sosul de mustar si rulourile cu somon si spanac se pastreaza la rece, iar tartinele se pregatesc pe loc, chiar inainte de momentul servirii,

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu somon afumat si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]