Tartine cu pasta de ton

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 19 Aug 2012 | 10901 vizualizari

 

Ieri am chefuit nitel cu familia si prietenii, asa ca pe langa aperitive am avut si niste tartine delicioase, zic eu :D cu ton si icre negre

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii de ton in ulei
  • o ceapa mica
  • sare
  • piper
  • 1/2 lamaie
  • 100 g unt la temperatura camerei
  • feliide paine coapta ( de preferat ar fi painea toast )
  • frunze de patrunjel proaspete pentru ornat.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu pasta de ton:

Taiem feliile de paine in 4, dupa care le bagam la cuptor pentru a se usca usor.

Punem tonul intr-o strecuratoare la scurs 30 de minute ( trebuie sa fie scurs foarte bine)

Mixam untul cu sare si piper pana devine spuma. dupa care adaugam tonul pe care l-am zdrobit cu furculita. Bagam totul la blender.

Adaugam ceapa data pe razatoare si scursa bine.

Omogenizam compozitia si dam la rece.

Va iesii ca un pate.

Cu o seringa punem pe feliile de paine coapta.

Ornam cu frunzulite de patrunjel.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu pasta de ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]