Tartinada de morcov

de yafa in Conserve, 29 Sep 2010 | 6163 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi mari
  • 2 cepe
  • 3 linguri de pasta de gogosari( inlocuiti cu ardei daca nu aveti)
  • 2 linguri de bulion
  • sare, piper
  • foaie de dafin
  • boabe de mustar
  • boabe de piper
  • 100ml de ulei
  • 100ml de apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartinada de morcov:

Curatam si spalam morcovul si ceapa. Mixam ceapa marunt, radem morcovul pe razatoarea mare.

Varsam uleiul intr-o tigaie, adaugam ceapa, o lasam pana se inmoaie. Adaugam morcovul ras, amesteca cu ceapa, lasam pe foc cateva minute, adaugam bulionul si pasta de gogosari.

Varsam deasupra apa si asezonam cu sare, piper dupa gust, punem restul de mirodenii( boabe de mustar, foaie de dafin). Lasam sa fiarba pana cand uleiul iese la suprafata si apa s-a evaporat.

Asezam intr-un borcanel pe care il inchidem si lasam sa se racoreasca. Pastram la frigider.

Servim cu painica proaspata, cu lipii sau cu biscoti. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartinada de morcov" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (30)

yafa 1

30.09.2010, 11:05

Ce-mi place! parca reteta asta era ieri pe slide, a disparut asa deodata si a aparut alta in loc......

epurasha2bb 1

01.10.2010, 20:44

arata minunat ! cred ca e tare buna si pt,micutele mele!

yafa 1

02.10.2010, 00:22

Multumesc Mariana, sper sa le placa.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cuburi de legume