Tarte cu branza feta

de irena in Aperitive / Garnituri, 22 Feb 2012 | 4215 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de paine,
  • 100 gr branza feta,
  • 100 gr unt topit,
  • 8 masline,
  • 2 oua fierte tari,
  • 2 felii bacon sau sunca presata,
  • 4 rosii cherry,
  • ceapa verde,
  • patrunjel verde.
  • Optional dressing:
  • 2 linguri ulei masline,
  • 1/2 lingura otet,
  • 1/4 lingurita mustar,
  • 1/4lingurita zahar.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarte cu branza feta:

Se indeparteaza coaja feliilor de paine,si se aplatizeaza usor cu facaletul.Se unge fiecare felie cu unt topit si se aseaza in forme,apoi se coc in cuptorul incins la 180 C timp de 8 - 10 min,pana devin aurii si putin crocante.

Se lasa cosuletele de paine la racit ,apoi se scot din forme si se umplu cu ingredientele de mai sus ,taiate cubulete.Inainte de servire se prepara dressing ul si se toarna cate o lingura,peste ingredientele care au fost asezate in cosulete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarte cu branza feta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]