Tarta" soare "aperitiv

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2010 | 4445 vizualizari

 

foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • pt aluat:
  • eu am pus din cel de la painea graham
  • Umplutura:
  • 200g bacon
  • 200 g sunca de curcan
  • 200 g cascaval ras
  • 5 cremvusti de jamon(de care aveti)
  • 200 g salam
  • 100 g telemea
  • 1 ceapa
  • 1 lingura de unt(sau 2-3 linguri de ulei)
  • 200 g smantana
  • 7-8 feliute de branza topita
  • 1/2 vanata curatata
  • sare ,piper
  • ardei rosu
  • 3 oua
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta" soare "aperitiv:

Se face aluatul pt coca(eu am pus din cel de paine graham)se intinde o foaie si se pune intr-un vas uns cu putin ulei .

Se curata ceapa se toaca si se caleste in putin ulei sau unt,apoi se pune salamul,baconul, sunca de curcan si cremvustii taiate cubulete (sau cu badicora ) si se calesc  putin apoi se pune vanata taiata si ea cubulete mici,casacavalul ras si telemeaua si se amesteca bine. Se completeaza cu sare si piper daca este nevoie.Se pune compozitia peste foaia intinsa ,se imparte in doua si intre cele doua straturi de compozitie se pun feliute de ardei rosu apoi se pune cealalata jumatate de compozitie

Peste compozitie deasupra  se pun bucatele de branza topita(feliute)apoi se bat ouale cu smantana si se toarna peste compozitie,se decoreaza dupa gustul fiecaruia

Se pune la cuptor pentru aproximativ 40-45 minute la 160 grade

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta" soare "aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulouri in bacon, din cartofi, sunca si branzeturi