Tarta sarata cu branza

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 23 Sep 2010 | 16215 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie de foietaj
  • 150 g telemea de vaca
  • 250 g cascaval
  • 100 g kaizer
  • 4 oua
  • 3 linguri smantana
  • 3 linguri cu faina
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • 1 praf de copt
  • unt cat o nuca
  • 1 legatura marar
  • o mana de rosii cherry
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta sarata cu branza:

Preparam umplutura pentru tarta :radem  telemeaua  , jumatate din cantitatea de  cascaval si apoi punem  intr-un vas unde adaugam smantana ,2 oua,faina,mararul si praful de copt stins in putina zeama de lamaie.Amestecam bine si daca este cazul saram.

Ungem o tava rotunda de tarta cu unt , intindem foaia astfle incat aluatul sa acopere si peretii formei , punem kaizerul taiat fasiute si cealalta jumatate de cascaval taiat cubulete.Deasupra punem amestecul de mai sus.Batem cele 2 oua ramase cu 1/2 lingura de faina si turnam deasupra.Decoram cu rosii cherry si dam la cuptor circa 40-45 min.

Se poate servi atat calda cat si rece.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta sarata cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]