Tarta pufoasa cu struguri

de lilik in Prajituri, 25 Noi 2010 | 5884 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr struguri
  • 200 gr faina
  • 100 gr zahar
  • 3 oua
  • 100 gr unt
  • 1/2 de pliculet praf de copt
  • 1 praf de sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta pufoasa cu struguri:

spalam strugurii si desfacem fiecare boaba ca sa ii scoatem samburii.

batem ouale cu zaharul si praful de sare pana se face spuma,apoi adaugam treptat untul topit si faina cu praful de copt.amestecam bine compozitia apoi adaugam strugurii.

punem compozitia intr-o tava(20 cm) unsa si tapatata cu faina,iar deasupra presaram putin zahar.

dam la cuptorul preancalzit la 180° timp de 45 min circa(eu fac intotdeauna testul cu scobitoarea pt k nu toate cuptoarele coc la fel).

cand  e gata lasam sa se raceasca si decoram cu zahar pudra...

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta pufoasa cu struguri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

corina241 1

25.11.2010, 23:46

ce pufoasa

Sylvia 1

26.11.2010, 18:00

Tare mult imi place reteta asta, am eu o slabiciune pentru prajiturile cu struguri

lilik 1

27.11.2010, 12:27

fetele

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Braduti