Tarta pufoasa cu struguri

de lilik in Prajituri, 25 Noi 2010 | 6067 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr struguri
  • 200 gr faina
  • 100 gr zahar
  • 3 oua
  • 100 gr unt
  • 1/2 de pliculet praf de copt
  • 1 praf de sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta pufoasa cu struguri:

spalam strugurii si desfacem fiecare boaba ca sa ii scoatem samburii.

batem ouale cu zaharul si praful de sare pana se face spuma,apoi adaugam treptat untul topit si faina cu praful de copt.amestecam bine compozitia apoi adaugam strugurii.

punem compozitia intr-o tava(20 cm) unsa si tapatata cu faina,iar deasupra presaram putin zahar.

dam la cuptorul preancalzit la 180° timp de 45 min circa(eu fac intotdeauna testul cu scobitoarea pt k nu toate cuptoarele coc la fel).

cand  e gata lasam sa se raceasca si decoram cu zahar pudra...

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta pufoasa cu struguri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Rudy