Pentru ca stiam ca va fi mai multa mancare de Rusalii si nu va fi chiar usoara, m-am gandit sa fac prajitura sa fie usoara. Asa ca am facut aceasta tarta cu fructe , pe care vi-o recomand cu draga inima...
Grasimea se amesteca bine , cu o lingura, impreuna cu zaharul si  zaharul vanilat pina se omogenizeaza bine.
Se adauga galbenusurile, sarea, invartim bine cu lingura , apoi se  adauga faina.
Framantam bine cu mana  cat mai repede ( sa nu se topeasca grasimea de  la caldura mainii) dupa care punem la rece ,in frigider, aluatul pentru  30 minute.
Intre timp preparam budinca si crema conform instructiunilor de pe plic.
Ungem o tava cu unt , o tapetam cu faina si asezam aluatul ce l-am  intins cu facaletul, in tava. Impungem cu furculita din loc in loc si  presaram boabe de fasole peste aluat ca acesta sa nu se ridice la copt.
Dam tava cu aluatul la cuptorul dinainte incalzit , pentru 25-30 minute ,  pina se coace aluatul de tarta.
Scoatem tava din cuptor, indepartam boabele de fasole si adaugam budinca  de vanilie fierbinte.
Lasam sa se raceasca amandoua...
Dupa ce sunt reci atat aluatul cat si budinca, asezam deasupra crema de  vanilie si ornam tarta dupa preferinta cu fructe( mandarine, kiwi,  banane)
Preparam tort-gelee conform instructiunilor si asezam gelatina incepind  de la fructele din centru, cu lingura , presarand-o peste toate  fructele, de doua ori.
Se lasa cateva ore tarta la rece( ideal ar fi de seara pana  dimineata)dupa care se poate taia.
Pofta mare !