Tarta dulce cu branza si stafide

de nadea68 in Prajituri, 28 Apr 2014 | 6192 vizualizari

 

Ador atat tartele dulci cat si cele sarate....si mai ales cele rapid de facut :)

 

INGREDIENTE

  • un pachet aluat foetaj rotund
  • 400 g branza proaspata de vaci
  • 100 g stafide
  • 200 ml smantana
  • zahar
  • 2 oua si 2 galbenusuri
  • zahar vanilat
  • ciocolata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta dulce cu branza si stafide:

Scoatem aluatul foietaj din frigider cu 20 minute inainte de a prepara.

Stafidele le punem la inmuiat in putina apa calda.

Branza o punem intr-un bol si o amestecam cu zaharul.N-am pus cantitate la zahar ,las dupa preferinza fiecaruia :),adaugam zahar vanilat.

Stafidele le scoatem din apa si le stoarcem de apa.

Amestecam cu branza.Adaugam si 2 oua.

Intindem aluatul de foietaj si-lasezam cu hartia de copt intr-o forma de tarte.(diametrul 24).

Peste foietaj punem branza uniform.

Inr-un castron amestecam smantana cu zahar si 2 galbenusuri.

Varsam peste branza.Deasupra mai punem si niste ciocolata .

Incalzim cuptorul la 180° si bagam tarta cam 30-40 minute,sau pana cand se rumeneste.

Bun si rapid de facut :)

Pofta buna!

TIPS-URI

1

daca nu se pune zahar si in loc de stafide folosim ceva legume avem o tarta sarata la fel de buna :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta dulce cu branza si stafide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza dulce si piersici