Tarta cu visine a la Ruxy

de RuxyRux in Prajituri, 10 Noi 2010 | 7168 vizualizari

 

O tarta savuroasa, atat de simpla...care se poate reinterpreta in nenumarate variante schimband fructele dupa dorinta, inspiratie sau chiar...pofta!

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 10 linguri de zahar
  • un varf de cutit de praf de copt
  • o cana de faina
  • vanilie doua, trei pliculete  sau o esenta
  • visine o cutie sau o punguta ( de la congelatorul propriu daca ne-am invrednicit asta vara)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu visine a la Ruxy:

Totul se pune la mixer, ouale, zaharul, aromele, faina, praful de copt. Se tapeteaza o forma de tarta, se pune compozitia, se pun visinele deasupra si se da la cuptor la 180 grade pentru 25-30 minute. Se scoate se lasa putin la racit se pune o farfurie deasupra si se intoarce. Se pudreaza. Pofta mare!

TIPS-URI

1

Pentru siguranta si pentru a scoate mai usor si mai frumos tarta din tava , folositi hartie de copt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu visine a la Ruxy" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

RuxyRux 1

03.06.2011, 21:00

Ligiuta, Ed...multumesc...astept visinele sa o repet...e fenomenala

Angelina_Elena 1

16.09.2012, 19:29

super arata!

RuxyRux 1

16.09.2012, 19:34

Multumesc Daria, e minunata uite vara asta nu am apucat sa o mai fac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

pe 07.02 la 16:05

Tartă savuroasă cu legume și brânză de capră – Rețetă rapidă și ușoară

pe 07.02 la 10:59

Salată de crudități cu fistic - Gustoasă și hrănitoare

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov - Rețeta rapidă și sănătoasă

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu nuca de cocos si crema de vanilie