Tarta cu spanac

de Alina26 in Aperitive / Garnituri, 11 Mar 2013 | 15509 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet de aluat foietaj
  • 400 g spanac proaspat
  • 200 g branza de vaci sau urda
  • 4 oua
  • 50 g parmezan
  • 1 ceapa
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • o jumatate lingurita nucsoara
  • 1 galbenus
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu spanac:

Punem uleiul la incalzit si adaugam ceapa tocata marunt cu putina sare si lasam sa se inmoaie. Spalam spanacul si il punem peste ceapa si lasam la foc mic acoperit cu un capac. Amestecam din cand in cand. Cand s-a micsorat volumul spanacului luam capacul si lasam sa scada toata zeama. Lasam la racit.

Incalzim cuptorul la 180°. Intr-o tava punem hartie de copt si aluatul de foietaj. Intr-un bol punem branza, ouale, sare, piper, parmezan si nucsoara. Adaugam si spanacul si amestecam. Punem compozitia in tava cu foietaj, ungem cu un galbenus si dam la cuptor la 180° pentru 40 minute.

Pofta Buna!!! ;);)

TIPS-URI

1

Daca nu gasiti spanac proaspat puteti folositi si spanac congelat sau urzici.:) ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza si cartofi