Tarta cu pui si branza

de mamaieelena in Pui, 8 Oct 2012 | 4603 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300-350g piept de pui fiert
  • 4 oua
  • 250g branza de vaci
  • 1 legatura marar
  • 6 ciuperci proaspat
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1 ardei capia rosu
  • 1 pachet de foietaj de 240g
  • 200g cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu pui si branza:

Pieptul de pui se pune la fiert cu un cub de supa de legume.Intr-un bol se pune branza,mararul tocat fin,ouale sparte,ardeiul capia taiat cuburi mici,150g cascaval,sare si piper.Ciupercile se spala si se scurg bine apoi se vor taia julien dupa care se pun in tigaie cu uleiul la prajit se tin pe foc pana se evapora toata zeama pe care o lasa ciupercile la calit.Se dau la rece.Acum pieptul de pui fiert si racit(eu l-am fiert cu o zi inainte)la fel si ciupercile se adauga peste celelalte ingrediente si se amesteca bine.Intr-o tava de 15/25 se pune foaia de foietaj acoperind toata suprafata si marginile tavii.Se toarna compozitia tartei in tava peste aluat si din aluatul care ramane se fac grilaje pe deasupra,deasemeni si cascavalul ramas de la cele 200 de grame se pune pe deasupra tartei.Se da la cuptorul incins la 180 de grade pana se coace bine tarta si se rumeneste frumos pe deasupra.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu pui si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]