Tarta cu piersici

de lilik in Prajituri, 13 Sep 2010 | 4962 vizualizari

 

de fapt asta e reteta de placinta cu mere a mamei mele numai ca eu am inlocuit merele cu piersici si a iesit extraordinara

 

INGREDIENTE

  • pt aluat:
  • 7 linguri de ulei
  • 7 linguri de zahar
  • 7 linguri de lapte
  • 2 oua
  • 1 lingurita de amoniac stins cu otet sau lamaie
  • 1 praf de sare
  • esente
  • faina cat cuprinde
  • pt umplutura:
  • piersici
  • 3-4 linguri de zahar
  • coaja de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu piersici:

Se face un aluat din ingredientele de mai sus.

Se curata piersicile  si se taie feliute, se pun intr-un vas pe foc cu zaharul si coaja de lamaie si se lasa cateva minute.

Impartim aluatul in 2 si intindem o foaie de 3-4 mm pe masa unsa cu ulei, apoi o punem in tava. Deasupra punem piersicile si acoperim cu alta foaie. Dam la cuptorul preincalzit la 180° pana incepe sa se rumeneasca.

Cand e gata o scoatem din cuptor si presaram zahar pudra. Se poate servi cu crema de vanilie...

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

lilik 1

13.09.2010, 23:56

serviti-va dragelor k dak se termina mai fac...si multumesc

nadina73 1

14.09.2010, 12:52

super buna trebuie sa fie

lilik 1

14.09.2010, 13:05

e prima data knd fac cu piersici si nu ma asteptam sa fie chiar asa buna....multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tarta cu mere, pandispan si mascarpone