Tarta cu dovlecei si branza

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 4 Sep 2015 | 5271 vizualizari

 

Tare gustoasa si usoara, numai buna pentru cina. Cel putin noua la toti ne place, de aceea o si fac destul de des!

 

INGREDIENTE

  • 1 dovleac mare sau 2-3 mici
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 200 g branza sarata
  • 100 g mozzarella rasa
  • 4 oua
  • 130 g faina
  • 50 ml ulei
  • 1 lingurita praf de copt
  • sare, piper dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu dovlecei si branza:

Dovleacul curatat de coaja si de samburi se da pe razatoarea mare. La fel facem si cu morcovul.

Ceapa o tocam marunt, apoi amestecam toate legumele intr-un bol. Se da si branza pe razatoare, se adauga legumelor impreuna cu mozzarella. Se bat ouale cu putina sare si se adauga la compozitie impreuna cu uleiul.

La sfarsit adaugam si faina amestecata cu praf de copt, condimentam cu sare(nu multa, nu uitam ca branza e deja sarata) si piper si turnam totul intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se coace la foc potrivit circa 40 de minute, pana se rumeneste frumos. 

Se taie cel mai bine cand e rece. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu dovlecei si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

Piept de porc la cuptor - Suculent și savuros

pe 15.12 la 11:02

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]