Tarta cu dovleac si bacon - La multi ani, Ina!

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 12 Noi 2011 | 5248 vizualizari

 

La multi ani, Ina! Sa ai ani frumosi si drepti, lini si senini! Sa ai parte de fericire, dragostea lui Costel (in taina po' sa te iubeasca si altii da' sa nu ti-o zica ca nu-i de bine :))) ), intelegere, vise implinite cand nici nu te-astepti, veselie si lacrimi de emotie si bucurie. Te imbratisez cu mare drag!

 

INGREDIENTE

Aluat.

  • 200 gr branza (eu am pus de vaci)
  • 100 gr unt
  • 300-400 gr faina
  • sare dupa gust

Umplutura

  • felii de bacon
  • 1 dovlecel marisor
  • o felie cas
  • 2 oua
  • gogosar
  • usturoi
  • 2-3 linguri smantana
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu dovleac si bacon - La multi ani, Ina!:

Aluat.

Se amesteca branza si untul pana se obtine o pasta.

Se adauga faina si sarea si omogenizam pana obtinem un aluat potrivit de tare, nelipicios, pe care-l modelam sa obtinem o bila, il invelim in folie alimentara si-l dam la rece pentru o ora.

Dovlecel il taiem felii.

Il prajim pe ambele parti in putin ulei incins si soatem feliile pe o farfurie in care am pus servetele, pentru a absoarbe uleiul si zeama lasata.

Baconul il prajim usor pe ambele parti.

Scoatem de la rece aluatul si-l intindem intr-o foaie rotunda cu diametrul putin mai mare decat al vasului in care vom prepara tarta.

Ungem vasul cu unt, asezam aluatul si-l intepam usor cu furculita.

Asezam feliile de dovleac apoi cele de bacon iar deasupra asezam felii de gogosar.

Intr-un vas batem ouale cu smantana, sare, piper, usturoiul pisat si patrunjel, si le adaugam peste bacon.

Casul il taiem cubulete si-l asezam deasupra, in mod dezordonat :))

Dam tava in cuptorul preincalzit, la foc mediu, pana ce tarta se rumeneste frumos.

 

Multumesc Mona pentru idee >:d<.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu dovleac si bacon - La multi ani, Ina!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (39)

Ina 1

13.11.2011, 13:38

" asta nu prea s-a papat asa grozav pt ca....avea dovleac."
Pai d'astea-mi dedici tu mie? Ce nu se papa la voi? Credeam ca numai eu fac gafe d'astea.....gen : "hai, ia tu asta, ca si asa o / il aruncam..... "
D'aia te iubesc eu !

MIUTA 1

13.11.2011, 18:59

Arata tare bine

Bucataras Medi 1

13.11.2011, 21:16

La multi ani,Inuca!................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

ULTIMELE COMENTARII

Dafur

Dacă ești în căutarea unui colier din argint elegant și de calitate, merită să arunci o privire pe https://www.chanti.dk/p-halskaeder-i_soelv . Aici vei găsi o selecție variată de coliere din argint sterling autentic – de la modele simple și clasice până la modele moderne. CHANTI este sinonim cu calitate, prețuri corecte și un magazin online ușor de utilizat. Fie că este un cadou sau pentru tine – un colier din argint conferă fiecărei ținute o notă elegantă. Datorită livrării rapide și plății sigure, noua ta bijuterie preferată este la doar câteva clicuri distanță.

De ce purtam bijuterii?

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu dovlecei si piept de pui