Tarta cu ciuperci

de leoflori in Aperitive / Garnituri, 13 Iul 2009 | 4760 vizualizari

 

este pt. regimul Montignac dar poate fi adaptata schimband calitatea fainii

 

INGREDIENTE

 
  • 500 gr. branza vaci 0% grasime
  • 150 gr. iaurt 0% grasime (am pus iaurt Natur)
  • 200 gr. faina integrala ( cred ca au intrat cca 250 gr. la mine)
  • 500 gr. ciuperci
  • 1 ceapa mica
  • 1 ou 
  • sare, piper si marar (adaugat de mine)
 
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ciuperci:

Se prepara un aluat din 250 gr. branza + 150 gr. iaurt + 200-250 faina + varf sare + 1 ou. Se mai presara faina pana nu se mai lipeste de mana.
Se framanta si se formeaza un aluat ce se intinde in tava (am folosit tava de tort de 22 cm)Se coace cca 15-20 minute la foc mediu.

Ceapa si ciupercile se taie marunt si se calesc pana se evapora apa.

Se racesc putin si apoi se adauga restul de branza, sare, piper si marar. Se omogenizeaza bine si se pun in tava peste aluat.

Se coace 20-30 minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu cascaval sau branza