Tarta cu ceapa rosie

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 8 Feb 2011 | 4827 vizualizari

 

eu ador ceapa rosie si asa facuta e si mai dulce

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • aproximativ 600 g faina
  • 2 linguri vin alb
  • 40 g unt
  • 1 lingura ulei de masline cu aroma de salvie
  • 1 lingura ulei de masline cu aroma de trufe albe
  • cimbru Kotanyi
  • Rasnita piper cu lamaie
  • rozamrin Kotanyi
  • pt.umplutura :
  • 1 ceapa rosie
  • 100 g cascaval razuit
  • 2 linguri suc de rosii/bulion
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ceapa rosie:

Se framanta un aluat la rece din ingredinetele mentionate.Se intinde o foaie pe o tava dreptunghiulara si pe margine se fac mici rotocoale din bentite de aluat pe care le invartim ca o cochilie de melc.Se lipesc usor presand cu degetele.Se unge cu bulionul, se presara cu verdeturi deasupra si se coace 10 minute asa, apoi se adauga casavalul razuit si ceapa rosie pestisori.Se lasa sa se rumeneasaca bine.Este delicioasa!

Ceapa rosie este usor dulce si culoarea ei e minunata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ceapa rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Bunica 1

01.03.2011, 21:13

O altefel de tarta , care este foarte buna !

mihaelar63 1

02.03.2011, 16:01

Si eu sunt fan-ceapa rosie
e mai prietenoas la gust pt stomac

epurasha2bb 1

04.03.2011, 14:06

multumesc fetelor!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv foietaj cu carnati, oua si cascaval