Tarta cu branza si ardei

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 28 Iul 2011 | 11045 vizualizari

 

Imi plac foarte mult tartele sarate cu branza si in seara asta am probat o tarta foarte gustoasa...cu branza si ardei...

 

INGREDIENTE

  • Blat:  
  • 350 gr faina
  • o lingurita rasa de sare
  • 250 gr mascarpone
  • 2 linguri de apa
  • 2 linguri pline de smantana mai grasa rece de la frigider
  • Crema de branza:
  • 250 gr branza de vaci
  • 250 gr ricotta
  • 3 linguri smantana
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 legatura marar
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 3 galbenusuri de ou
  • Pentru ornat:
  • parmezan ras
  • ardei rosu
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza si ardei:

Pregatim blatul:

In vasul de framantat punem faina cernuta , apoi mascarpone si apa, apoi si smantana si incepem sa framantam pana incorporam bine ingredientele si obtinem un aluat din care formam o bila. Infoliem aluatul si-l dam la rece 30 de minute pana pregatim compozitia.

In vasul de mixer amestecam ingredientele pentru umplutura.

Scoatem aluatul si il intindem cu mana in tava unsa cu ulei. Adaugam si umplutura, radem parmezanul( fiecare pune cat doreste) si apoi punem si ardeiul taiat rondele si dam la cuptor pana se rumeneste. Eu am pus la 200 grade pentru 30 de minute.

Taiem cand se raceste...si avem o tarta foarte gustoasa!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza si ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu branza si parizer