TARTA CU BRANZA DE CAPRA SI FRUCTE USCATE

de Roda in Aperitive / Garnituri, 16 Iun 2009 | 4541 vizualizari

TARTA CU  BRANZA DE CAPRA  SI  FRUCTE USCATE

 

Este un excelent aperitiv!

 

INGREDIENTE

  • 400g.branza de capra,
  • 50g.caise uscate,
  • 50g.struguri albi uscati(de la magazinul "Natura)
  • 6 fire arpagic,
  • 2 linguri ulei de cocos,
  • sare,
  • piper proaspat macinat;
  • Obs:Nu necesita coacere;
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA TARTA CU BRANZA DE CAPRA SI FRUCTE USCATE:

1.Intr-un bol , se acopera strugurii cu apa si se lasa sa se umfle.

2.Se taie branza de capra si caisele uscate in bucatele.

3.Intr-un castron, se amesteca bucatile de branza cu caisele uscate, cu strugurii scursi ,se adauga sare ,piper si arpagicul tocat marunt.Se adauga uleiul de cocos si se amesteca bine.Se pune compozitia intr-o forma de tarta si , pana la servire, se tine la rece, in frigider.

4.Se serveste cu bagheta si bere rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "TARTA CU BRANZA DE CAPRA SI FRUCTE USCATE" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din aluat foitaj, umplute, pentru vin sau bere