Tarhon in otet

de lili in Conserve, 15 Mai 2011 | 9780 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • tarhon
  • otet de 9 grade
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarhon in otet:

Spalam bine tarhonul si il lasam sa se zvante.

Il taiem marunt daca tulpina e frageda sau rupem frunzele.

Il punem in borcan si adaugam peste el o lingurita de sare si otet.


Daca ti-a placut reteta noastra "Tarhon in otet" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

adry88 1

15.05.2011, 21:04

Lau 1

16.05.2011, 08:19

interesant

RuxyRux 1

16.05.2011, 09:48

Ce mult imi place si eu pun an de an... il folosesc mai ales la ciorbe...de cartofi cu smantana..yamyyyy

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei grasi si kapia copti la borcan