Taitei de casa

de meosiris in Paste, 30 Aug 2011 | 4353 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou la fiecare 100g faina si un praf de sare.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei de casa:

Facem un aluat din care intindem o foaie cat de subtire putem si o lasam cca 20-25min la uscat.  Incepem sa taiem taiteii.

Mie nu mi-au iesit asa de subtiri pe cat as fi vrut, insa pana data viitoare sper sa ma perfectionez:D.

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 15.10 la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]