Taitei cu pesmet

de susu in Dulciuri, 4 Noi 2014 | 8999 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr paste
  • 1-2 linguri scortisoara
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 2 linguri de unt sau ulei
  • 80 gr zahar
  • 100 gr pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei cu pesmet:

Se fierb pastele in apa cu sare si se scurg. Punem o lingura de unt la incins, adaugam pesmetul si lasam la foc mediu amestecand mereu. Cand incepe sa-si schimbe culoarea dam focul mic si il prajim pana se rumeneste. Adaugam zaharul si scortisoara si lasam pe foc sa se topeasca. Strecuram pastele si le amestecam cu restul de unt. Punem pesmetul peste ele si le amestecam usor ca sa intre in ele. Sunt bune atat reci cat si calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu pesmet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert cozonac coronita cu ciocolata