Taietei de casa cu ou

de adnia in Piine, 13 Ian 2013 | 3153 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • faina cat cuprinde
  • putina sare
  • condimente, optional
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taietei de casa cu ou:

 

Din toate ingredientele se formeaza un aluat tare, apoi se lasa sa se odihneasca 30 min (ca sa se aseze glutenul). Aluatul se taie cu cutitul in 4 bucati, care se aplatizeaza usor si se trec pe rand prin rolele de intins (de la cea mai groasa setare catre cea mai subtire, pana cand ajungem la grosimea dorita). Astfel obtinem 4 fasii plate, pe care apoi le trecem prin rolele de taiat taietei....si gata!
Acestia se pot pune imediat la fiert (cum fac eu), fie se pot lasa la uscat, pt. o utilizare ulterioara.
Enjoy!

TIPS-URI

1

pt. diferite arome se mai poate adauga in aluat pudra de ciuperci uscate/ pudra de rosii sau alte legume, verdeturi, etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Taietei de casa cu ou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

ieri la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine de casa ( prima mea painica)