Taietei chinezesti cu ciuperci sotate

de Valclaudia in Paste, 12 Iul 2015 | 5232 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g taietei chinezesti (din faina de orez)
  • 250 g ciuperci brune
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 ceapa mica
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita sos de soia
  • patrunjel verde proaspat tocat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taietei chinezesti cu ciuperci sotate:

Ciupercile curatate si spalate se taie bucati.

Se pun la sotat in ulei, impreuna cu ceapa tocata marunt si ardeiul rosu taiat fasii.

Presaram sare si piper dupa gust, lasam la foc potrivit pana scade toata apa lasata de ciuperci.

Adaugam dupa gust sos de soia si presaram patrunjel proaspat tocat.

Punem apa cu sare la fiert.

Cand clocoteste adaugam taieteii de orez si ii lasam la foc mic 5 minute.

Scurgem apoi taieteii si ii servim cu ciuperci brune sotate.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Taietei chinezesti cu ciuperci sotate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chow Mein Noodles cu legume chinezesti