Tagliatelle cu sos pesto si pulpa de pui

de Bunica in Paste, 29 Mar 2014 | 4091 vizualizari

 

Imi plac foarte mult pastele proaspete.Cumparand o cutie cu tagliatelle m-am gandit sa le prepar cu un sos pesto de busuioc.Au fost foarte gustoase!Sa nu credeti ca m-am invrednicit sa fac eu pesto,nuuuuuuuu l-am cumparat;)

 

INGREDIENTE

  • 100 g. tagliatelle
  • 50 g. unt
  • o pulpa de pui
  • sare
  • piper
  • o lingurita pesto cu busuioc
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu sos pesto si pulpa de pui:

Intr-o cratita cu apa fierbinte si sare se pun pastele la fiert.

Pulpa de pui dezosata,sarata si piperata se pune la fript in tigaia Dry cooker.

Cand pastele sunt fierte se scurg,se trec printr-un jet de apa rece si se amesteca impreuna cu untul taiat bucatele.

Pulpa de pui fripta se aseaza pe farfurie alaturi de paste peste care am pus o lingura de pesto.

TIPS-URI

1

daca va place mai aromat se poate condimenta carnea cu busuioc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu sos pesto si pulpa de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute festive din carne de curcan - Reteta dietetica

ieri la 13:59

Mâncărică de cartofi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:06

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

pe 01.02 la 20:48

Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă și economică

pe 31.01 la 16:37

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne cu piept de pui,ciuperci si smantana