Tagliatelle cu friptura in sos

de - Andreea - in Paste, 4 Apr 2014 | 4789 vizualizari

 

Foarte bune,satioase ... Perfecte pentru pranz !

 

INGREDIENTE

  • 2 felii carne porc
  • 200 gr paste tip tagliatelle
  • 1/2 ceapa
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 200 ml suc de rosii
  • 200 ml smantana
  • vin alb
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu friptura in sos:

Punem un vas cu apa la foc potrivit.Cand apa incepe sa fiarba,punem sare groasa si apoi punem pastele.Le fierbem conform indicatiilor de pe ambalaj.Cand au fiert le scurgem bine de apa.

Intre timp,curatam ceapa,o spalam si o tocam marunt.

Ardeiul il curatam de seminte,il spalam si il tocam cuburi mici.

Carnea o spalam,o stergem cu un servet de hartie si o calim in putin ulei pana se rumeneste frumos pe ambele parti.

Scoatem carnea din tigaie si adaugam ceapa.Cand devine translicida adaugam ardeiul gras si calim in continuare amestecand din cand in cand cu o lingura de lemn.

Adaugam apoi sucul de rosii,jumatate pahar cu vin alb sec ,sare si piper dupa gust .Lasam la foc mic pentru 10-15 minute.

La sfarsit adaugam smantana si friptura de porc ,amestecam bine.Lasam 5 minute la foc mic.

Servim sosul cu carne alaturi de paste.

Se servesc calde .

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu friptura in sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc inabusita – reteta simpla, la tigaie