Tagliatelle cu ciuperci

de - Andreea - in Paste, 27 Mai 2014 | 4733 vizualizari

 

Imi plac mult pastele...la fel de mult ciupercile.De data asta le-am combinat cu usturoi si ceapa verde...foarte simplu si bun pentru masa de pranz.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr tagliatelle
  • sare
  • 100 ml ulei de masline
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 fire usturoi verde
  • 200 gr ciuperci tip champignon
  • parmezan
  • patrunjel proaspat
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu ciuperci:

Curatam si spalam ciupercile.Separam palariile de picioruse si le tocam .

Usturoiul si ceapa le spalam si le tocam marunt.Le calim intr-o tigaie unde am incins uleiul.

Adaugam apoi ciupercile.Lasam la foc iute pana ce se va evapora toata apa si ciupercile s-au calit si ele.Punem sare si piper dupa gust.

Separat punem apa la fiert.Cand a inceput sa fiarba,punem sare si apoi pastele.Amestecam din cand in cand pentru a evita ca pastele sa se lipeasca.

Cand sunt gata,scurgem apa si adaugam pastele in tigaia cu ciuperci.

Presaram patrunjelul spalat si tocat marunt si amestecam bine.

Dupa preferinta presaram parmezan in momentul servirii.

Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]